Cel mai bun tensiometru al bunicii

Vreau sa va povestesc in acest articol o experienta pe care am avut-o cu bunica mea. Chiar daca nu este bolnava si are o varsta foarte inaintata, mai exact 85 de ani, ea este mereu la curent cu tot ceea ce se intampla in tara noastra, dar si cu stirile politice sau din domeniul medical. Se uita foarte mult la televizor si sunt mandru de ea pentru ca stie sa aleaga stirile bune de cele rele si nu crede in toate prostiile promovate in media romaneasca. Cu toate ca m-am chinuit destul de mult, nu am reusit sa o invat sa navigheze si pe internet pentru a mai citi din mediul virtual articole din domeniile ei de interes. Stie ca eu imi petrec destul de mult timp in fata calculatorului si ma roaga mereu sa ii caut informatii despre anumite subiecte alese de ea.

Intr-o zi de weekend, cand am revenit acasa din orasul universitar in care imi urmez cursurile, ajuns la ea acasa, mi-a spus ca vrea sa-si cumpere cel mai bun tensiometru pentru a nu mai fi nevoita sa mearga la medicul din oras ori de cate ori simte ca tensiunea ei nu este in indicii potriviti. Am cautat pentru scurt timp si am ajuns la un consens. Am achizitionat un astfel de dispozitiv dupa ce am citit impreuna mai multe articole de pe site-uri specializate din acest domeniu. Pretul a fost unul foarte ok, iar calitatea produsului este foarte buna.

Acum ea este foarte mandra de tensiometru pe care il are si se lauda la toate prietenele ei cu el. Nu este egoista, asa ca il imprumuta tuturor celor care au nevoie de el, dar totodata este si foarte atenta la modul in care il foloseste. Ultima data cand am fost acasa a tinut mortis sa imi ia si mie tensiunea si sa imi dea un verdict, din fericire a fost pozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *