search

Cum a slabit sanatos mama mea la 60 de ani


Mama mea are deja 60 de ani. Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul. Parca ieri era tanara si frumoasa, si avea grija ca eu sa am tot ce imi trebuie pentru a creste frumoasa si desteapta. Mda, stiu, ma cam laud singura, dar meritul pentru cine sunt eu acum i se cuvine. Ea m-a invatat tot ce e mai important pe lumea asta, mi-a dat o buna educatie si mi-a aratat calea spre o viata fericita. Trecerea anilor si-a lasat amprenta asupra ei, neglijandu-se pe ea pentru ca eu si fratele meu sa crestem si sa avem o viata frumoasa, fiecare la casa sa. Cand ma uit la ea, constat ca a imbatranit frumos, dar cum in ultimii ani nu s-a intretinut, kilogramele au inceput sa se depuna in plus, cu ele venind si numeroase probleme de sanatate. De aceea, am decis sa o ajut sa slabeasca.

Cand m-a auzit cu ce idei vin, s-a suparat tare, zicandu-mi ca are o varsta la care lucrurile astea nu mai conteaza, si ca nu o sa renunte ea acuma la anii astia la alimentatia cu care s-a obisnuit o viata intreaga si nici nu o voi convinge eu sa alerge in parc, facandu-se de ras in fata vecinelor. Am lasat-o sa spuna ce vrea, apoi am scos din geanta o bautura miraculoasa pe care Simona, colega mea de serviciu a folosit-o cu succes, scapand de kilogramele in plus pe care le avea. I-am spus mamei mele ca nu trebuie sa tina nicio dieta sau sa se puna sa alerge in jurul blocului sau pe stadion, ci e suficient sa bea o cana din aceasta bautura in fiecare dimineata, in locul micului dejun, timp de o luna, si ca va scapa astfel de pana in 20 de kilograme. Initial a strambat din nas, spunand ca astea-s prostii, ca e imposibil sa slabesti fara miscare si fara o dieta alimentara riguroasa, dar cum s-a lasat convinsa sa guste din Chocolate Slim (vezi aici ce pret are), a decis sa-mi urmeze sfatul, mai ales ca gustul bauturii miraculoase i-a placut la nebunie, In fond, a luat-o ca pe o joaca, cum chiar ea a recunoscut, doar ca sa imi poata demonstra peste o luna ca solutia mea nu are niciun efect si ca ea are aceleasi kilograme in continuare.

Am lasat-o sa creada ce vrea, bucuroasa ca accepta sa consume din aceasta bautura dietetica. La ea am revenit abia peste doua saptamani, cand era sa nu o recunosc. Slabise deja 10 kilograme. Nu-mi venea sa cred ochilor, desi stiam de la Simona, colega mea, ca reteta este eficienta. Nici mamei mele nu-i venea sa creada. Acum arata cu totul altfel, parca avea si mai multa energie iar problemele de sanatate datorate surplusului in greutate incepeau sa dispara. Am intrebat-o in gluma daca vrea sa renunte la bautura dietetica de dimineata. A zambit, spunand ca e dispusa sa faca moarte de om daca cineva incearca sa i-o ia inapoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close
Caută
search

Hi, guest!

settings

menu