search

Cum scapa de complexul de inferioritate barbatii cu un penis mic


Am fost toata viata complexat de penisul meu mic. Mult timp nu am avut curaj sa fac pasul spre a ajunge in pat cu o fata tocmai din cauza ca imi faceam probleme de faptul ca, in loc sa fac dragoste cu ea, o sa inceapa sa rada de penisul meu de doar 15 cm. Stiu ca nu e cel mai mic penis din lume, dar nici nu ma pot lauda cu el. Mi-a trebuit mult timp sa trec peste problema asta care exista mai mult in mintea mea, si sa am o viata sexuala normala cu orice femeie, insa am ramas mereu cu dorinta de a-mi mari penisul. Am cautat tot felul de solutii pentru a-mi rezolva aceasta problema, dar niciuna nu a reusit sa imi rezolve problema pana acum.

N-am incetat nicio clipa sa-mi doresc un penis mai mare, iar uneori mai caut solutii pe internet pentru ca stiinta evolueaza si nu pot sti cand apare o solutie salvatoare pentru cei care sunt in situatia mea. Saptamana trecuta am avut mai mult timp liber si, cautand iar informatii despre acest subiect, am gasit intamplator cateva articole foarte interesante despre o crema nou aparuta pe piata,cu numele de Titan Gel, despre care se spune ca mareste penisul cu 5 cm in doar o luna de folosire. Pe langa asta, mai creste si libidoul si rezistenta penisului in timpul actului sexual. Recunosc ca am fost tentat initial sa nu cred ca e posibil, dar cautand pe forumurile de discutii am vazut ca exista deja barbati care au folosit deja Titan Gel cu rezultate pozitive, asa ca urmeaza sa mi-l comand si eu.

Cat priveste complexul de inferioritate pe care mi l-a dat pana acum marimea penisului meu, sunt convins ca o sa dispara pe loc dupa ce acesta va creste un pic. Mai stiu si ca totul e in mintea mea, ca femeile nu au nevoie de un penis imens pentru a fi satisfacute si ca uneori un penis prea mare este mai deranjant in timpul actului sexual decat unul mai mic, ca zona cea ma erectila a unei femei nu este in adancimea vaginului ci la nivelul de suprafata al lui, in zona labiilor mici fiind cele mai multe terminatii nervoase care determina nivelul de excitabilitate a unei femei. Dar cum mintea mea inca nu s-a obisnuit cu realitatea, abia astept sa imi ajunga pachetul cu tratamentul comandat si, dupa o luna de folosire sunt sigur ca voi scapa si de complexul de inferioritate de care n-am reusit insa sa scap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close
Caută
search

Hi, guest!

settings

menu