Despre Viza Vietnam

Planuiesti sa vizitezi Vietnamul si te gandesti sa aplici pentru viza ? Exista un mod simplu de a obtine viza fara sa pierzi timp sau bani. Acum poti sa obtii viza Vietnam online. Doar vizitand site-urile speciale poti avea toate informatiile despre procedurile si regulamentele privind obtinerea vizei. Sugestii despre cum sa obtii viza inr-un timp scurt si cu putine resurse pot fi gasite pe acest site.

Vietnam este o tara frumoasa si primeste cu bratele deschise pe toti cei care vor s-o viziteze sau sunt dornici sa faca afaceri aici. Vizele pot fi obtinute aplicand la Ambasada Vietnam din tara ta dar asta iti va ocupa foarte mult timp si daca vei vrea sa aplici prin intermediul unui agent va trebui, bineinteles, sa-l platesti pentru acest serviciu.

Site-ul pentru obtinerea vizei Vietnam, este facut in asa fel incat sa-ti dea toate informatiile de care ai nevoie pentru a obtine viza intr-un mod cat mai rapid, eficient si ieftin. Le poti trimite e-mail pentru a afla cum sa-ti asiguri viza. In acest caz, va trebui sa le spui de ce vrei sa vizitezi Vietnam iar ei iti vor da informatiile in doua ore lucratoare.

Procesul obtinerii vizei online este foarte simplu. De pe site poti cere un formular pe care-l completezi cu informatiile necesare si apoi il trimiti. Procesul de acordare a vizei incepe imediat ce formularul a fost primit. In doua zile vei primi o scrisoare de confirmare via e-mail. Tot ce trebuie sa faci este sa printezi scrisoarea impreuna cu doua fotografii tip pasaport, in ziua calatoriei. Vei putea sa-ti iei viza de pe orice aeroport International din Vietnam.

Scutirea vizei este oferita anumitor oameni in situatii deosebite, asa ca inainte de a aplica pentru viza asigura-te daca ai nevoie de ea sau nu.Vietnmazii care au pasapoarte straine si strainii care sunt rude cu ei sunt scutiti de viza dar sederea lor in Vietnam nu trebuie sa depaseasca 90 de zile. Cetatenii din Bulgaria, Kyrgyzstan, Romania si Coreea de Nord, la fel si cetatenii celor 52 de tari ce detin pasapoarte oficiale sau diplomatice, nu au nevoie de vize. Orice fel de informatii de acest gen le poti gasi pe site fara sa mai pierzi timp sau bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *