Despre critica in necunostinta de cauza

Nu ai cum sa intelegi cat de frumos este sa faci un anumit lucru decat dupa ce il faci deja. Chiar daca uneori ni se pare ca avem anumite cunostinte despre un domeniu doar pentru ca cineva ne-a povestit anumite lucruri despre acesta, nu vei ajunge niciodata la fel de intelept in acelasi sens ca unul care a trecut printr-o perioada care sa-l educe, in care sa traiasca pe propria piele anumite intamplari si sa fie pus in dificultate. Scriu aceste randuri deoarece am observat foarte multe pareri despre anumite nise de la unele persoane care nu au nicio legatura cu domeniul respectiv.

Un exemplu care sa lamureasca ceea ce vreau sa zic defapt: o persoana care nu a activat intr-un studio videochat Bucuresti nu cred ca ar trebui sa critice modelele care fac bani din aceasta practica deoarece nu stie exact ce presupune aceasta meserie. Fie ca ne convine sau nu, trebuie sa recunoastem ca videochatul a devenit o afacere si la noi in tara. Chiar daca acum cativa ani aceasta practica era perceputa la fel ca prostitutia, lucrurile au evoluat si lumea s-a modernizat astfel incat sa nu mai fie asociata ca ceva porno si ilegal.

Asa cum nu exista padure fara uscaturi, la fel vom gasi si cate un lucru negativ in orice domeniu. Stiu ca sunt unele modele care practica si anumite servicii pe langa cele de model de videochat, la modul ca ajung sa isi vanda corpurile pe diferite sume de bani, dar nu trebuie sa incadram toate modelele de videochat in aceeasi categorie. O mare parte din ele doar comunica cu eventualii clienti si fac exact ceea ce inseamna videochat: comunicare si afisare. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu iau apararea nimanui, doar vreau sa subliniez faptul ca nu putem critica o persoana daca nu am trecut prin ce trece ea la momentul actual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *