Despre calatorii si familie

Imi plac foarte mult calatoriile si profit de fiecare vacanta la maxim. Vreau sa calatoresc cat mai mult si sa descopar cat mai multi oameni interesanti, dar si locuri frumoase din care sa raman cu amintiri. Pana la urma, am ajuns la concluzia ca amintirile sunt cele mai importante valori cu care ne putem mandri peste cativa ani. Stiu ca este putin ciudat sa scriu eu asta pentru ca sunt foarte tanar, dar am avut posibilitatea de a discuta cu foarte multe persoane de o varsta inaintata care mi-au povestit cum au trait ei si cum percep acum viata.

Legat de calatorii, mi-ar place sa merg peste tot impreuna cu familia mea actuala, dar si cu familia mea viitoare. Chiar daca este foarte devreme, nu pot sa mint si sa spun ca nu m-am gandit niciodata la cum as vrea eu sa arate familia mea. Mi-ar place sa ne cunoastem foarte bine si sa ne bucuram de anumite placeri ale vietii impreuna. Ba chiar mai mult, m-am gandit si la momentul in care va aparea un copil in viata mea si chiar si la produse pentru transportul bebelusului.

Pentru ca eu nu am fost foarte plimbat, as vrea sa-i ofer asta copilului meu si sa ii fac oarecum un album foto pe care sa i-l arat atunci cand va ajunge la o varsta la care are propriile lui pareri si principii. Cel putin mie mi-ar fi placut sa am asa ceva si cu siguranta copilul meu va beneficia de un astfel de cadou.

Pana cand o sa fiu postura descrisa in randurile de mai sus, o sa incerc pe cat posibil sa invat cat mai multe lucruri din fiecare calatorie in care voi merge. Imi place sa vizitez locuri noi si sa invat cat mai multe lucruri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *